Muutokset kuuluvat elämään, niin iloiset ja toivotut kuin ikävät ja arvaamattomatkin. Suuriin elämänmuutoksiin liittyy yleensä tavalla tai toisella juridiikka, ja moniin asioihin voi ja kannattaakin varautua sen avulla etukäteen.

Usein kuitenkin vastoinkäymiset tulevat eteen yllättäen. Siksi juridista asiantuntemusta kannattaa hakea heti, kun ongelmat alkavat nousta esiin tai kysymykset askarruttaa mieltä. Monesti jo pelkkä tieto rauhoittaa ja auttaa näkemään asiat uudessa valossa ja oikeissa mittasuhteissa. Hoidamme kaikenlaisia yksityishenkilöiden lakiasioita, joista erityisosaamisena ulkomaalaisoikeus.

Toimistollamme on vankka kokemus Maahanmuuttoviraston puhutteluissa avustamisessa ja muutoin turvapaikkaprosessiin liittyen. Olemme erikoistuneet oleskelulupiin, perheenyhdistämisiin ja kansalaisuusasioihin. Tehtäviimme kuuluvat mm. avustaminen turvapaikkahakemukseen liittyvissä asioissa ja muissa oleskelulupa-asioissa, teemme tarvittaessa valitukset näihin liittyvistä päätöksistä sekä hoidamme myös ulkomaalaisten riita- ja rikosasioita.

Toimimme päämiehen edun mukaisesti ja kunnioittavassa yhteistyössä päämiehen kanssa. Meille asioista on helppo tulla puhumaan, liittyvätpä ne oleskelulupa-asioihin tai vaikka työhön ja yrittämiseen. Mitä pikemmin asioihin tartutaan, sitä nopeammin huolen saa sydämeltään.

Soita tai tule käymään!
info@novolex.fi +358 (0)44 3444 181

Huom! Nettisivujamme päivitetään.
Sivuille lisätään käännöksiä uusille kielille ja lisää ajankohtaista tietoa.